Subir

Sinopsis

La Sara Allen és una nena de deu anys, viu a Brooklyn i el seu gran desig és aconseguir anar tota sola a Manhattan per tal de dur un pastís de maduixa a la seva àvia. L’àvia d’aquesta Caputxeta moderna ha estat cantant de music-hall i s’ha casat varies vegades. El llop és mister Woolf, un pastisser multimilionari que viu molt a prop de Central Park, en un gratacel que té forma de pastís. Però el fil màgic d’aquest relat està centrat en miss Lunatic, una captaire sense edat que, durant el dia, viu dins l’estàtua de la Llibertat i, de nit, surt a recórrer la ciutat per mirar de posar remei a les desgràcies humanes i, si cal, regalar un elixir capaç de fer perdre la por. Sens dubte una de les obres més importants i més llegides de Carmen Martín Gaite, figura indiscutible de la novel·lística peninsular del segle XX, La Caputxeta a Manhattan ha estat un dels relats més venuts de la desapareguda autora i de la literatura infantil i juvenil escrita en castellà durant els darrers anys. Publicar-lo en llengua catalana és, doncs, tot un esdeveniment literari.

Cubierta en alta resolución

Otros libros de este autor:

Compartir en Facebook
Avísame
Deseo recibir información cuando se produzcan novedades editoriales sobre:
Autor:
Carmen Martín Gaite
Tema:
Literatura infantil y juvenil
Colección:
Ediciones en catalán / Las Tres Edats
Interesante

Ediciones Siruela S.A. reservados todos los derechos.
c/ Almagro 25. 28010 Madrid. España
Telf. +34 91 355 57 20 - Fax +34 91 355 22 01 Creación de un sistema de adaptabilidad de la página web de ediciones Siruela para dispositivos móviles en todos sus formatos para impulsar la comercialización de contenidos culturales legales e implementación de los recursos tecnológicos necesarios.Actividad subvencionada por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.
De conformidad a la Ley 19/2013 de transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno se comunica que Ediciones Siruela ha percibido una ayuda del Ayuntamiento de Madrid para asistir a Ferias Internacionales del sector del libro.

Legal